Lægerne har konsultation hver dag fra kl. 9.30-15.00.

Til en almindelig konsultation er der afsat 10-15 minutter, så det kan være begrænset, hvor mange problemstillinger, der kan løses i hver konsultation, så det ikke går ud over kvaliteten. Det er altid godt at have forberedt, hvad det er du vil tale med lægen om. Fortæl dette i starten af konsultationen.

Forsinkelser

Vi forsøger at overholde tiderne så godt som muligt, derfor er det også vigtigt, at du overholder den tid du har. Men der kan opstå akut sygdom som kræver lægehjælp her og nu, eller noget der tager lidt længere tid end beregnet og dermed rykker vores tidsramme med forsinkelser til følge.

Sygesikringskort

Medbring Sygesikringskortet, også børnenes ved enhver konsultation. Det bruges som registrering af ankomst og er nødvendig regningsdokumentation til den offentlige Sygesikring.

Du kan også vælge at få dit sundhedskort på mobilen. Sundhedskort-appen er et frivilligt supplement til det velkendte gule plastikkort, der giver dig adgang til sundhedsydelser. Hent appen, log ind med nem-ID, og så har du sundhedskort på mobilen. Både til dig, og dine børn. 

Afbud

Hvis du bliver forhindret, så giv besked snarest muligt, da en anden patient kan få glæde af tiden.
Dette kan ske på tlf. 98171766 mellem 8-12 alle hverdage eller via vores hjemmeside (der skal dog påregnes 1 døgns behandlingstid).