Det er Sundhedsstyrelsen, som står for indkaldelse til vaccination mod Covid-19. Vi ved ikke, hvornår du skal vaccineres.

Du vil modtage en invitation i e-boks eller et fysisk brev, hvis ikke du har NemID, når det bliver din tur til vaccination.

Det er ikke muligt at komme foran i køen ved at ringe til lægen, vi henstiller derfor til at I væbner jer med tålmodighed og ikke belaster vores telefon med henvendelser ift. vaccinen.

Mød kun op i klinikken hvis du har en aftalt tid !

Vi har åbent og ser patienter i klinikken, dog ønsker vi at mindske smittespredning og derfor ser vi kun patienter efter telefonisk visitation.

Klinikken er derfor fortsat lukket for henvendelser uden forudgående telefonisk aftale. Vi beklager, at der kan forekomme meget lange ventetider pga. det massive pres på telefonen.

– Ved laboratorieprøver og aflevering af urinprøver skal der bestilles tid inden ankomst.

  • Vi opfordrer alle til at bruge mundbind.
  • Vi opfordrer alle til at anvende håndsprit ved ankomst.
  • Kom alene til din aftale eller ved særlige behov kun med 1 ledsager (børn/ældre).
  • Vi holder løbende øje med udviklingen og følger anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen.

CORONAVIRUS ADVARSEL

Du må IKKE møde op i klinikken, hvis du tror, at du har Coronavirus!

Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, åndenød eller har været i kontakt med en person, der har, eller er mistænkt for at have Coronavirus, så SKAL du RINGE til lægehuset på telefon: 98 17 17 66. Ved milde symptomer, behøves ingen lægekontakt. Bliv hjemme og hold dig fra andre mennesker.

FOREBYG SMITTE

Luftvejsinfektioner, som influenza og Coronavirus, spreder sig bl.a. via håndtryk eller små dråber fra hoste og nys. Beskyt dig selv og andre med disse to råd:

VASK DINE HÆNDER OFTE
– Vask hænder tit og grundigt
– Brug håndsprit, hvis du ikke er i nærheden af sæbe

HOST ELLER NYS I ÆRMET
– Dæk mund og næse, når du hoster eller nyser
– Brug et engangslommetørklæde eller dit ærme i stedet for din hånd